241 «Готельно-ресторанна справа»

Увага! Обговорення проєкту:

Проєкт освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалавр 2020 р.

Зауваження та пропозиції до проєкту
просимо надсилати на e-mail: holod@ldufk.edu.ua

Рекомендовані навчальні дисципліни вільного вибору студента на 2020-2021 н.р.

Форма для подання електронної заяви про вибір навчальних дисциплін на 2020-2021 н.р.

Освітня програма «Готельно-ресторанна справа» бакалавр 2016 р. (втратила чинність)

Навчальний план «Готельно-ресторанна справа», бакалавр 2016 р.

Освітня програма «Готельно-ресторанна справа» бакалавр 2019 р. (чинна)

Навчальний план «Готельно-ресторанна справа» бакалавр 2019 р.

Мета (цілі) освітньої програми:
Підготовка конкурентноспроможних, висококваліфікованих фахівців, які володіють загальними і спеціальними компетентностями для ефективної організації сервісної та виробничо - технологічної діяльності суб'єктів готельно - ресторанного бізнесу, а також соціальними навичками, що будуть актуальними для працівників індустрії гостинності у найближчому майбутньому

Обов'язкові компоненти освітньої програми

Відомості про самооцінювання освітньої програми

Заява про акредитацію освітньої програми

Наказ № 804-Е від 12.05. 2020 р. "Про призначення експертної групи"

Програма роботи експертної групи

 

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ