Кафедра готельно-ресторанного бізнесу

Концепція розвитку кафедри

Графік консультацій зі студентами викладачів кафедри Готельно-ресторанного бізнесу

Актуальні вакансії для наших студентів

 

Заходи за участі кафедри

Інтерв"ю для журналу Атена,. Сучасна молодь - соціомобільна, ерудована, енергійна та креативна детальніше

Конкурс «Галицька господиня»" Всеукраїнської організації інвалідів «Українського товариства сліпих» детальніше

Участь у відкритій дистанційній зустрічі з експертною групою щодо акредитації освітньо-наукової програми "Харчові технології" третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти  детальніше

І кожен фініш – це по суті старт. Випуск студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" 2021  детальніше

У ЛДУФК завершилася V Міжнародна наукова конференція «Спорт, освіта, суспільство» детальніше

У ЛДУФК розпочалася V Міжнародна наукова конференція «Спорт, освіта, суспільство»  детальніше

ЛДУФК отримав сертифікат про акредитацію ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Нагороджено грамотами НУХТ  детальніше

Участь викладачів кафедри та ГРС у Всеукраїнській науково-практичній конференціїмолодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК  детальніше

Перша всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених "Готельно-ресторанний і туристичний бізнес: теорія і практика"  детальніше

Круглий стіл "Силіконова долина менеджменту" детальніше

ЛДУФК відкритий для добрих та благодійних справ"  детальніше

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Інновації,гостинність. туризм, наука, освіта, практика"  детальніше

Марія Паска – у «ТОП-100 успішних жінок Львівщини» детальніше

Науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика" детальніше

Благодійний проект "Великодні обійми"  детальніше

Викладачів ЛДУФК відзначено подякою МОН  детальніше

Благодійний проект "Великодні обійми"  детальніше

Зустріч з керівництвом національного агентства із забезпечення якості вищої освіти  детальніше

87-а Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті»  детальніше

 

Відео підготовки магістрів в умовах спортивної академії "Рух"

Унікальність підготовки магістрів готельно-ресторанної справи в умовах спортивної академії "Рух"  детальніше

ВІдео Практичного заняття у спортивному клубі "Колізей"

Практичне заняття із дисципліни "Сучасні форми готельно ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту" на договірних умовах у спортивному клубі "Колізей"  детальніше

Організація барної справи: навчання на виробництві  детальніше

Катерина Ушакова - другий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт  детальніше

Участь у відкритій онлайн-зустрічі із експертною групою з акредитації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти НУХТ  детальніше

Відео практичного заняття зі стейкхолдерами у Гранд готелі

Практичне заняття зі стейкхолдерами у Гранд готелі для магістрів 241 "готельно-ресторанна справа  детальніше

Відео практичного заняття в умовах готелю Гелікон

Практичне заняття в умовах готелю Гелікон  детальніше

Відео зустрічі-презентації голови експертної ради стейкхолдерів Лідії Лукович

Зустріч-презентація голови експертної ради стейкхолдерів Лідії Лукович з магістрами спеціальності 241 готельно-ресторанна справа  детальніше

Академічна мобільність в контексті обговорення ОПП зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа у освітянському середовищі"  детальніше

Лекція-зустріч із стейкхолдером у контексті навчальної дисципліни "Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю"  детальніше

Підсумки засідання комітету ресторанного бізнесу при жіночій діловій палаті України  детальніше

Сучасне бачення стейкхолдерами майбутнього фахівця готельно-ресторанної справи  детальніше

Академічна мобільність у межах співпраці між Херсонським технічним університетом та ЛДУФК імені Івана Боберського  детальніше

Формування soft skils навичок в рамках презентації нових продуктів німецької компанії RATIONAL  детальніше

«Індивідуальна освітня траєкторія студента» міжвузівський семінар в рамках співпраці ТДАТУ ім. Дмитра Моторного та ЛДУФК ім. Івана Боберського  детальніше

Туристичний форум «Нова реальність» детальніше

Майстер - клас "Інновації ресторанного бізнесу детальніше

Онлайн навчання, як нетрадиційна форма сучасної освіти на прикладі платформи MOODL детальніше

Підготовка ресторанного бізнесу до перевірок  детальніше

Міжнародне стажування "Soft Skils"  детальніше

Науковці ЛДУФК - учасники міжнародної конференції "Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті Євроінтеграції" детальніше

Зустріч-презентація стейкхолдерів та роботодавців  детальніше

ЛДУФК – учасник Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності детальніше

День бармена і ресторатора  детальніше

Виїзна навчально-виробнича конференція у с. Гута (фото) детальніше

Вийшов друком навчально-методичний посібник "Організація готельного господарства" детальніше

Марія Паска лауреат Нагороди Ярослава Мудрого  детальніше

Орися Іжевська здобула найвищу нагороду на чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва детальніше

Всі туристичні маршрути ведуть у ЛДУФК  детальніше

Манлрівка на Чотові скелі  детальніше

Наші студенти вперше взяли участь у II турі Всеукраїгської олімпіади зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"  детальніше

Міжнародна науково-практична конференція 26-27 листопада 2020 р. "Сучасні тенденції розвитку індустрвї гостинності"  детальніше

 

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу була створена 31 серпня 2018 року у структурі факультету туризму університету для забезпечення фахової підготовки бакалаврів спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, яка була започаткована у 2016 році на кафедрі економіки, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу. Із 2020 року на базі кафедри розпочинається і підготовка магістрів з готельно-ресторанної справи.

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу – це 8 кваліфікованих викладачів (у тому числі 2 – доктори наук, професори; 3 – кандидати наук, доценти), що забезпечують викладання понад 20 навчальних дисциплін. Викладачі кафедри керують навчальними та виробничими практиками, дисертаційними та магістерськими роботами, а також виконують обов'язки кураторів усіх груп спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, дбаючи не лише про навчання студентів, а й про їх цікаве та змістовне дозвілля.

Головне завдання кафедри – підвищення якості освіти з готельно-ресторанної справи на основі парадигми студентоцентрованого навчання, з урахуванням потреб ринку та актуальних тенденцій розвитку науки і технологій в індустрії гостинності.

Один із пріоритетних напрямів роботи кафедри готельно-ресторанного бізнесу – налагодження співпраці з підприємствами індустрії гостинності регіону щодо покращення практичної підготовки студентів, проведення спільних заходів та наукових досліджень. Відповідно до укладених угод, частина практичних занять з дисциплін кафедри проводиться на виробництві, зокрема, в належним чином обладнаних навчальних лабораторіях.

Під керівництвом викладачів кафедри студенти беруть участь у ІІ етапі Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології», Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», готують статті у фахових виданнях та доповіді на конференціях. Уже два роки поспіль зусиллями кафедри організовується виїзна навчально-виробнича конференція для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у с. Гута Богородчанського району Івано-Франківської області. Матеріали науково-практичного семінару «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», що відбувався під час виїзної конференції у 2019 році опубліковані у вигляді електронного збірника.

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри беруть активну участь в організації та проведенні міжнародних і всеукраїнських фестивалів індустрії гостинності, здобувають перемоги на міжнародних змаганнях з кулінарного мистецтва. Колектив кафедри відзначено подякою Львівської обласної ради (2018).

У 2019 році кафедра готельно-ресторанного бізнесу організувала захід до відзначення Дня бармена і ресторатора у ЛДУФК ім. І. Боберського, у якому взяли участь відомі фахівці індустрії гостинності Львова, учні шкіл міста, студенти та викладачі Університету. Під час заходу свою професійну майстерність у вигляді виставок робіт та майстер-класів також демонстрували студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Викладачі кафедри готельно-рестораного бізнесу постійно підвищують свою кваліфікацію проходячи стажування у закладах вищої освіти України та зарубіжних країн, на підприємствах індустрії гостинності, беручи участь у міжнародних конкурсах, конференціях, публікуючи результати своїх досліджень у виданнях, що індексуються в Scopus та Web of Science, підтверджуючи рівень володіння іноземними мовами відповідними сертифікатами.

 

Адреса: м. Львів, вул. Костюшка, 11, к. 120

Телефон: +380678562906

E-mail: grb@ldufk.edu.ua

Сторінки у соцмережах:

https://www.facebook.com/GRBLDUFK/

https://www.instagram.com/kafedragrb/

 

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ