Делегація ЛДУФК – учасник Всеукраїнської наукової конференції «Фізична культура і спорт, туризм і рекреація – здоров’я нації»

У Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України» впродовж двох днів, 17-го та 18-го травня поточного року, відбулася Всеукраїнська наукова конференція «Фізична культура і спорт, туризм і рекреація – здоров’я нації» та тематичний семінар. Учасниками заходу були й представники Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Зокрема, учасниками Всеукраїнської наукової конференції «Фізична культура і спорт, туризм і рекреація – здоров’я нації» від нашого закладу вищої освіти були професор Мар’ян Пітин – проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, професорка Любов Чеховська – завідувачка кафедри фітнесу і рекреації та професор цієї кафедри Ірина Грибовська.

Дякуємо організаторам – директору Любомиру Пасічняку, координаторам Вірі Юхимук і Роману Дмитріву за гарну професійну атмосферу, позитивне спілкування, щирих учасників-однодумців, новий досвід роботи у непростих умовах сьогодення! Щира вдячність Збройним Силам України за можливість працювати!

Слава Україні! Героям Слава!
Разом до перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору