Державний іспит на кафедрі хореографії та мистецтвознавства

На кафедрі хореографії та мистецтвознавства (завідувачка – професорка, кандидат педагогічних наук Валентина Сосіна) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, наприкінці минулого тижня, а саме 23-го червня поточного року, відбувся державний іспит студентів-бакалаврів, які обрали спеціальність 024 «Хореографія».

Цей іспит завжди велика подія не тільки для кафедри хореографії та мистецтвознавства, на ньому присутні представники деканату, викладачі, батьки і вболівальники випускників, майбутні та колишні студенти кафедри. Особливу зацікавленість викликає практична частина іспиту, у якій студенти демонструють набуті вміння з двох дисциплін (на вибір), а також власну постановку хореографічного номеру в будь якому танцювальному жанрі.

Цього року студенти обрали практичний показ екзерсису біля опори у різних стилях українського народно-сценічного танцю (клас старшого викладача Яни Шелейкіс), у якому з великим запалом представили свої комбінації, що свідчили про прекрасне засвоєння навчального матеріалу, методику його навчання, вміння складати різноманітні вправи.

Комісія і голова державної екзаменаційної комісії високо оцінили набуті знання і практичні вміння студентів-випускників кафедри хореографії та мистецтвознавства – середній бал за теоретичну і практичну частину іспиту склав 94,6 бали.

Вітаємо випускників і увесь колектив кафедри хореографії та мистецтвознавства з таким чудовим результатом!

Прокрутити вгору