Міжуніверситетське академічне партнерство між ЛДУФК та НУХТ (Фото)

Плідно розвивається міжуніверситетська співпраця між кафедрами готельно-ресторанної справи Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (ЛДУФК) і Національного університету харчових технологій м. Київ (НУХТ).

У рамках підвищення кваліфікації до НУХТ завітали завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК імені Івана Боберського, професорка, докторка наук Марія Паска і доцентка Наталія Петришин. Зустріч у гостинній атмосфері забезпечила приймаюча сторона – науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ під керівництвом завідувачки, доцентки Лариси Шаран та науково-педагогічний колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів під керівництвом завідувача, професора Василя Пасічного, де здійснюють підготовку за міждисциплінарною освітньою програмою «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі».

Під час візиту шановні гості ознайомилися з організацією навчального процесу здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», завітавши на практичне заняття з дисципліни «Основи гостинності» до здобувачів освіти першого курсу денної форми здобуття освіти, та з матеріально-технічним забезпеченням випускової кафедри, також із матеріально-технічним забезпеченням кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Завідувачі кафедр обмінялися досвідом із організації закордонної практичної підготовки для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та міждисциплінарної програми ОП «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», а також зі змістом наповнення кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, другого (магістерського) рівня вищої освіти; обговорили плани щодо перспектив академічної мобільності для бакалаврських і магістерських освітніх програм, розширення нових напрямків співробітництва, а також можливості удосконалення багаторічної плідної наукової співпраці кафедр.

Розширюємо горизонти академічної співпраці між Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського і Національного університету харчових технологій м. Київ.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору