Олена Охотська – переможниця Кубку України зі стрільби стендової. Надія Булгакова – срібна призерка

У неділю, 15-го жовтня поточного року, у Києві завершився фінал Кубку України зі стрільби стендової, який став заключним акордом змагального сезону-2023 національного рівня. Вели боротьбу за почесні нагороди й представники Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, які додому зі столиці повернулися не з порожніми руками. В їхньому активі дві нагороди – одна золота медаль і одна срібна, а могло бути й більше.

Найкраще на Кубку України-2023 з посеред представників нашого закладу вищої освіти виступила магістрантка факультету післядипломної та заочної освіти, майстер спорту Олена Охотська (на фото – по центру), яка показала найкращий результат у фіналі і тим самим зійшла на «золоту» сходинку медального п’єдесталу пошани на церемонії нагородження призерів по завершенні змагань серед жінок на траншейному стенді. Срібним призером у цьому виді стала майстер спорту Надія Булгакова (на фото – крайня зліва) – магістрантка факультету фізичної культури і спорту нашого вишу. Трійку призерів доповнила представниця Київської області Юлія Данілова (на фото – крайня справа).

Близьким до завоювання медалі за підсумками фіналу в змаганнях на круглому стенді серед представників сильної статі був майстер спорту Андрій Кобзарук – магістрант факультету післядипломної та заочної освіти посів четверте місце. Восьмий рядок у підсумковому протоколі зайняв майстер спорту Ростислав Грибовський – доцент кафедри стрільби та технічних видів спорту.

А володарем Кубка України-2023 в цьому виді стрільби стендової став майстер спорту з Одеси Олексій Науменко. Ще один представник Південної Пальміри – майстер спорту міжнародного класу Іван Лоік завоював срібну нагороду. На бронзову медаль настріляв Георгій Іпатов – майстер спорту міжнародного класу з команди Львова.

Прокрутити вгору