У середу в ЛДУФК відбудеться навчально-просвітній захід «Руханковий ЧасоСлов»

Вельмишановна академічна спільното Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, у середу, 10-го квітня 2024 року, на відзначення Міжнародного дня спорту на благо поступу та миру, в нашому закладі вищої освіти вперше відбудеться навчально-просвітній захід «Руханковий ЧасоСлов».

У ході академічного дійства, доповідачами-студентами, у форматі повідомлень та презентацій, будуть представленні важливі ювілейні дати, події з минувшини міжнародного олімпійського руху та національної фізичної культури українців, які становлять особливе значення для вітчизняної галузі фізичної культури та спорту.

В їх обговоренні візьмуть участь знані фахівці вишу (кафедри теорії спорту та фізичної культури, кафедри зимових видів спорту та інших), запрошені почесні гості.

Ініціює та організовує захід кафедра олімпійської освіти (завідувач – доцент Ярослав Тимчак).

Подія розпочнеться о 15:30 у 308-й авдиторії головного корпусу.

Почесною гостею заходу стане учасниця XVII Зимових Олімпійських Ігор-1994 у норвезькому Ліллегаммері, багаторазова чемпіонка України, майстер спорту міжнародного класу Христина Подгрушна-Опьола, яка вищу освіту здобула у стінах нашого закладу вищої освіти.

Оргкомітет запрошує відвідати захід усіх бажаючих!

Разом до перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору