13-14 листопада 2025 року. Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського.

Про конференцію
13-14 листопада 2025 року у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбудеться VI Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності». Подія об’єднає науковців, викладачів, практиків готельно-ресторанної, туристичної, харчової сфер, охорони здоров’я, а також студентів і всіх зацікавлених у розвитку індустрії гостинності.
Конференція стане унікальним майданчиком для обміну досвідом, науковими ідеями та практичними напрацюваннями, а також для презентації новітніх тенденцій і технологій галузі.
Наукові напрями роботи конференції:
- Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу.
- Інновації харчових та крафтових технологій для HORECA.
- Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації.
- Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності.
- Прогресивність в освіті: ефективні способи викладання та навчання.
Програма конференції
13 листопада 2025 року (четвер)
Аудиторія 312
- 09:00–09:40 – Реєстрація учасників, ранкове частування.
- 09:45–09:55 – Світлина на згадку.
- 10:00–11:00 – Урочисте відкриття, Ґратуляція-презентація.
- 11:00–14:30 – Пленарне засідання (регламент до 15 хв.).
- 14:30–15:00 – Кавова перерва.
- 15:00–17:30 – Виступи спікерів (регламент до 10 хв.).
- 17:30 – Підсумки першого дня.
- 18:00 – Пішохідна екскурсія «Вечірній Львів».
14 листопада 2025 року (п’ятниця)
Аудиторія 320
- 09:30–11:00 – Сертифікований практичний кейс «Світове кафе в реаліях».
- 11:00–13:00 – Сертифікований майстер-клас «Цукрова флористика».
- 13:00–13:15 – Кавова перерва.
- 13:15–14:45 – Туристична екскурсія «Львів сакральний». Ресторан «Бойківська Гостина» (вул. Митрополита Андрея, 8).
- 15:00–17:00 – Реєстрація Національного рекорду України «Найбільша кількість автентичних бойківських страв, відтворених в одному ресторані».
- 18:00 – Підсумки роботи конференції.
Формат участі
- Офлайн: Львів, ЛДУФК ім. І. Боберського (аудиторії 312, 320).
- Онлайн: платформа Zoom Join Zoom Meeting. Meeting ID: 838 732 3674. Passcode: 2025.
Організаційний комітет
Голова оргкомітету, модератор конференції: Марія ПАСКА – завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК ім. І. Боберського, доктор ветеринарних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України.
Координатор конференції: Михайло ШЕВЕЛЮК – викладач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, доктор філософії з культурології, керівник Української Школи Гостинності (Ukrainian Horeca School).
На учасників чекають наукові дискусії, гастрономічні відкриття, майстер-класи, презентації, екскурсії та спілкування з однодумцями. Буде пізнавально, продуктивно й по-львівськи гостинно!
Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.
Запрошуємо до участі!
Запрошуємо приєднатись до офіційних сторінок нашого Університету в соціальних мережах!


