Вітання з 50-літтям Анатолію Павленчику!

Сьогодні, 25-го травня, свій 50-літній ювілей зустрічає доцент кафедри інформатики та кінезіології Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат економічних наук, автор / співавтор близько 100 наукових і навчально-методичних праць, серед них два підручники та шість монографій – Павленчик Анатолій Олександрович – висококваліфікований і ерудований фахівець та добропорядний сім’янин – люблячий чоловік і прекрасний батько, а також великий фанат садівництва і їзди на автомобілі.

Шановний Анатолію Олександровичу, з нагоди Вашого піввікового ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та подяку за високоефективну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу. У нашому закладі вищої освіти Ви працюєте відносно недавно, але й за цей період уже зарекомендували себе, як висококваліфікований фахівець і справжній професіонал своєї справи. При цьому немає жодних сумнівів, що Ваш потенціал і як вченого, і як викладача наразі далеко не вичерпаний, а зважаючи на жагу до науково-педагогічної діяльності, уже в найближчому майбутньому Ви досягнете нових вагомих успіхів!

50 років – дуже красива і кругла дата. Такий ювілей прийнято відзначати з великим розмахом в колі родини, друзів, колег по роботі, аби торжество на довгі роки запам’яталося імениннику. Втім, вітаючи Вас сьогодні, у цей прекрасний травневий, майже по літньому теплий суботній день з цим прекрасним ювілеєм, ми, на превеликий жаль, не можемо не згадати, що нині триває уже 822-й день героїчної боротьби українського народу проти клятої москальні за свободу і незалежність та цілісність нашої держави. Тому в першу чергу ми хочемо побажати Вам, як зрештою й нам усім, сили духу і психологічної стійкості, витримки та віри в нашу неминучу, а головне, повну перемогу над варваром-супостатом!

Звісно, як годиться на ювілей, тим паче такий красивий, бажаємо Вам і міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, кохання й підтримки в усьому від дружини, любові й радості від доньки та сина, а в недалекому майбутньому поповнення в родині та отримання, відповідно, офіційних статусів тестя, свекра і дідуся, а також щирості й поваги від друзів, колег по роботі, студентів та усіх, хто Вас оточує, добробуту і достатку. Бажаємо й творчої наснаги у педагогічно-викладацькій діяльності та вагомих звершень у науковій роботі, а ще нових успіхів в улюбленому Вами садівництві та щасливої дороги за кермом автомобіля і не тільки…

Вельмишановний Анатолію Олександровичу, піввіковий ювілей – це, без сумніву, важлива і солідна дата, яка несе в собі досвід прожитих років і мудрість, накопичену роками. Але це і той вік, коли людина може дозволити собі розслабитися і насолодитися кожною миттю свого життя. Нехай же ці золоті роки принесуть Вам тільки радість і приємні хвилювання від зустрічей з улюбленими людьми, безтурботні думки про завтрашній день, спокій і душевну рівновагу.

Народна мудрість каже, що 50-й день народження – це як Вам сьогодні вдруге виповнилося 25. Ви молоді, здорові і повні сил! Тому просто побажаємо Вам щасливо зустріти ще як мінімум парочку 25-літніх ювілеїв, а час від ювілею до ювілею, як то кажуть, проживати на повну: весело, з вогником, заряджаючи навколишній світ своєю енергією та оптимізмом!

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, а в серці – світло від людської вдячності. Ще раз бажаємо Вам міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, щонайменше аж до сторіччя, Вас супроводжують щаслива зоря удачі та Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода й добробут на многая і благая літ!

З роси й води Вам,
шановний Анатолію Олександровичу!

Є ювілеї досить різні…
Та є одна з найкращих дат,
Коли вітає вся родина,
Бо Вам сьогодні – 50!

50 – це немало й небагато,
50 – це золота пора.
Це прекрасне ювілейне свято,
Це минулого й майбутнього вага.

Роки лягають на обличчя зручно
І осінь вже запрошує на вальс.
Але щебечуть невгамовні друзі,
І повертають у минуле Вас.

Нехай для Вас не згасне сонце,
Нехай не віють в душу холоди,
Хай жито на столі і Бог на небі
Завжди рятують від біди.

Хай Мати Божа Вас оберігає
Від зла, хвороби і журби!
Нехай Господь доброти посилає
Сьогодні, завтра і завжди!!!

Прокрутити вгору