Євген Приступа зустрівся із заступником керівника Офісу Президента України, президентом Федерації бадмінтону України Олексієм Дніпровим

Ректор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Євген Приступа зустрівся із заступником керівника Офісу Президента України, доктором юридичних наук Олексієм Дніпровим – президентом Федерації бадмінтону України, членом Національного олімпійського комітету України та членом комісії Governance Європейської конфедерації бадмінтону, який відвідав наш Університет з робочим візитом.

У ході зустрічі Олексій Сергійович та Євген Никодимович обговорили стратегічні питання розвитку студентського спорту в Україні загалом та зокрема у ЛДУФК імені Івана Боберського. Олексій Дніпров також ознайомився з науковою та дидактичною роботою нашого зоряного Університету, з матеріально-технічною базою тощо, а Євген Приступа розповів про найближчі плани розбудови вишу в усіх напрямках діяльності.

Звісно, говорили детально й про програму подальшого розвитку бадмінтону в нашому виші, адже Олексій Дніпров з 2017 року є чинним президентом Федерації бадмінтону України. Олексій Сергійович пообіцяв максимальну підтримку та сприяння у вирішенні усіх питань – як свою особисту, так і федерації загалом.

Принагідно нагадаємо, що на цьогорічній, уже 18-й за ліком Всеукраїнській літній Універсіаді-2023 в турнірі з бадмінтону, що відбувся у Львові, в спортивному залі Sport Life комплексу ТРЦ «Спартак», збірна нашого Університету посіла у загальнокомандному заліку високе друге місце серед 11-ти закладів вищої освіти.

На завершення зустрічі заступник керівника Офісу Президента України передав Євгену Приступі набір книжок для бібліотеки нашого вишу, за що колектив Університету щиро вдячний Олексію Дніпрову.

Прокрутити вгору