Ювілей святкує Ірина Владимирська!

Сьогодні, 13-го лютого поточного року, свій ювілей відзначає дуже хороша й доброзичлива, завжди привітна і чуйна Людина з великої літери та по-справжньому прекрасна в усіх значеннях цього слова Жінка – Владимирська Ірина Валентинівна – акомпанiатор кафедри гімнастики Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, яка працює в нашому закладі вищої освіти вже майже три десятки років.

Шановна Ірино Валентинівно, у цей святковий день, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе висококваліфікованим фахівцем – завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому професіоналу своєї справи, виконуєте функціональні обов’язки. При цьому завжди ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в других авторитет та повагу.

У день Вашого ювілею, традиційно для подібних дат, в першу чергу бажаємо Вам на багато-багато років міцного здоров’я, особистого щастя – справжнього кохання від чоловіка, любові від сина та підтримки в усьому від них обох, а також щирості й поваги від колег по роботі, студентів і усіх, хто Вас оточує. Бажаємо творчих успіхів у роботі, добробуту і матеріального достатку та невичерпної енергії й наснаги у всіх Ваших добрих справах. Звісно, зважаючи на неймовірно важкий час, який нині переживає увесь український народ, бажаємо також мирного неба та якомога швидшої, а головне, повної звитяги воїнів Збройних сил України над клятими варварами-ординцями з проклятої усім демократичним світом московії.

Бажаємо Вам неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення і превеликої любові до різнобарвних сторін земного життя! А також – вдалих днів, хороших новин, приємних подій та невичерпного оптимізму! Нехай кожна приємна миттєвість надихає Вас до щирих посмішок і радісних почуттів. Нехай кожна близька і дорога людина стає для Вас джерелом мотивації і натхнення. Нехай кожна сторінка у Вашому житті буде цікавою і особливою завдяки цінностям, вчинкам та мріям. Нехай здійснюються всі Ваші побажання й очікування. Нехай яскравими і насиченими будуть усі подальші роки Вашого життя!

Ще раз бажаємо Вам гарного здоров’я і позитивного духу, багато-багато щасливих днів і бадьорих порцій настрою. А ще нехай з Вами завжди будуть поряд рідні й близькі, приносячи у Ваш будинок незабутні емоції та душевну теплоту. І нехай цей прекрасний Ювілей відкриє для Вас нову епоху віку без зайвих обов’язків, але з повними правами на щастя і відпочинок! Нехай збудуться усі Ваші навіть самі фантастичні мрії і нехай у Вашій душі завжди палає вогонь любові!

Щоденної Вам Ангельської опіки та многая літа, шановна Ірино Валентинівно!
І нехай Всевишній щоденно оберігає Вас та Ваших рідних і близьких!

Бажаємо здоров’я, як криця міцного,
Будьте душею завжди молоді.
Хай Вашу долю освітлюють зорі,
А щастя рікою вливається в дім.

Хоч було тривог в житті немало,
Та не будемо згадувать сумне,
Бо горить в душі іще багаття,
Вогонь горить – це головне.

На довгий вік, на многії літа,
На шану від людей, тепло родинне,
Стелися, доле, крізь усе життя,
Лише добром для доброї людини.

Нехай старання Ваші і труди
Помножать успіх у Вашій родині,
Живіть в добрі і в радості завжди,
Та будьте все життя щасливі!

Прокрутити вгору