Футболісти «Карпат» сезон-2023/2024 розпочнуть грою з новачком Першої ліги ФК «Хуст»

Львівські «Карпати», які очолив новий головний тренер, один з найкращих вітчизняних футбольних фахівців у новітній історії України, випускник Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Мирон Маркевич, сезон-2023/2024 розпочнуть домашнім поєдинком проти ФК «Хуст», який за підсумками минулого чемпіонату здобув право грати у Першій лізі.

Нагадаємо, 21-го червня у Києві відбулося засідання клубів Професіональної футбольної ліги України, де визначили формат та учасників сезону-2023/2024. Формат турніру Першої ліги передбачає поділ 20 команд на дві групи – «А» та «Б» за територіальним принципом. Львівські «Карпати» потрапили у групу «А», де їхніми суперниками будуть: «Агробізнес» (Волочиськ), «Буковина» (Чернівці), «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський), «Металіст» (Харків), «Нива» (Тернопіль), «Нива» (Бузова, Київська область), «Поділля» (Хмельницький), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) та ФК «Хуст».

У першій частині чемпіонату, що триватиме з 28-го липня до 25-го листопада, команди проведуть між собою турнір у два кола – по одному матчу вдома та на виїзді з кожним із суперників. До фінального етапу змагань потраплять по п’ять найкращих клубів з кожної групи, які навесні будуть боротися за вихід у Прем’єр-лігу. Решта команд будуть вести боротьбу за збереження прописки у Першій лізі.

 

КАЛЕНДАР МАТЧІВ «КАРПАТ» У ПЕРШІЙ ЧАСТИНІ НОВОГО СЕЗОНУ:

Прокрутити вгору