Міжнародний науково-практичний форум «Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи в умовах євроінтеграційних та військових викликів» (Фото)

Упродовж двох днів, 17-го та 18-го квітня поточного року, в Національному університеті «Львівська політехніка» проходив другий за ліком Міжнародний науково-практичний форум «Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи в умовах євроінтеграційних та військових викликів». Серед учасників звітного заходу була й делегація Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Робота науково-практичного форуму проходила у таких секціях:

▶ «Тенденції розвитку туристичної галузі в умовах війни»

▶ «Готельний бізнес у військовий період: реалії, проблеми, прогнози»

▶ «Ресторанні та гастрономічні тренди світу та України»

У програмний комітет увійшла професорка Марія Паска – завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, яка і виступила з доповіддю на тему «Розвиток індустрії гостинності в умовах сьогодення».

Наукові здобутки на даному форумі також представив аспірант першого року навчання спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Андрій Німець, який виступив із доповіддю «Популяризація страв автентичної кухні на прикладі ресторану «Бойківська гостина».

У події взяли активну участь академічна спільнота факультету туризму нашого закладу вищої освіти – молоді науковці, учасники студентських наукових гуртків зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом із куратором – доценткою цієї ж кафедри Уляною Гузар.

Форум проходив у змішаній формі: вживу та дистанційно – з використанням платформи Zoom. Матеріали Форуму увійшли до Збірника тез Форуму.

Після завершення Форуму всі учасники отримали сертифікати (15 годин, 0,5 кредиту ECTS).

Нові виклики, нові можливості, новий досвід та знайомства!

Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу щиро вдячний Національному університету «Львівська політехніка» за співпрацю та високий рівень організації конференції.

Кожен до перемоги іде своїм шляхом!
Все буде Україна!

Прокрутити вгору