Ознайомча практика студентів другого курсу факультету педагогічної освіти ЛДУФК імені Івана Боберського (Фото)

Наприкінці минулого тижня добігла до свого завершення ознайомча практика студентів другого курсу факультету педагогічної освіти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, яка тривала з 29-го січня по 9-те лютого 2024 року. Методистами практики були науково-педагогічні працівники кафедри теорії та методики фізичної культури нашого закладу вищої освіти (завідувачка – професорка, докторка наук з фізичного виховання і спорту Іванна Боднар).

Зокрема, методистами звітної ознайомчої практики студентів другого курсу факультету педагогічної освіти нашого закладу вищої освіти були: доктор філософії з фізичного виховання і спорту, майстер спорту з кікбоксингу, старший викладач Володимир Рихаль та викладач Анна Гук.

Під час звітної практики студенти нашого університету мали змогу ознайомитися із можливостями реалізації у майбутній професійній діяльності в галузі фізичної культури та спорту та з основами організації фізичного виховання у закладах загальної середньої та вищої освіти міста Львова.

У перший тиждень студенти прослухали лекцію про розвиток інклюзивної освіти у закладах загальної середньої освіти, зокрема роботу з дітьми з особливими освітніми потребами та інклюзивними класами загалом.

Зокрема, вони відвідали приватну школу «Вільних та небайдужих», завдання якої є на основі цінностей, знання та досвіду виховати вільну, щасливу, гідну, відкриту та небайдужу людину, здатну реагувати на зміни світу, ставити перед собою цілі та досягати їх. На території школи є басейн, велотрек, скаледром та спортзал.

Висловлюємо вдячність за натхненні розмови та цікаву екскурсію керівникам «Школи вільних та небайдужих», випускникам нашого університету: керівникам напрямів «Велоспорт» і «Плавання» Артему Третьякову та Назару Дорошу, керівнику напряму «Фізична культура» Владиславу Лазарюку, а також операційному директору Сергію Кудравцю.

Прокрутити вгору