Піввіковий ювілей святкує Василь Ткачек!

Сьогодні, 12-го січня 2024 року, свій 50-літній ювілей відзначає старший викладач кафедри стрільби та технічних видів спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, майстер спорту зі стрільби з лука, заслужений тренер України, суддя національної категорії, член тренерської ради Федерації стрільби з лука України, старший тренер студентської збірної команди України Ткачек Василь Володимирович – чудовий викладач і класний тренер й до того ж доброзичлива, скромна та порядна людина, яка уже понад чверть століття працює в нашому університеті.

Вельмишановний Василю Володимировичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну високоефективну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу та вагомий особистий внесок у розбудову й розвиток стрільби з лука в Україні загалом та на Львівщині зокрема.

Окреме спасибі за результативну тренерську роботу, якою Ви розпочали займатися ще будучи студентом і в якій за майже три десятки років досягли чималих успіхів. Зокрема, підготували трьох майстрів спорту України міжнародного класу – Георгія Іваницького, Олександра Пєркова, Остапа Прокопіва, а також два десятки майстрів спорту України. Ваші учні завоювали чимало медалей різного ґатунку на найпрестижніших змаганнях континентального та планетарного рівнів. З медалями поверталася додому з Всесвітніх літніх Універсіад й студентська збірна команда України зі стрільби з лука, яку Ви очолювали.

А найкращим підтвердженням Вашого професіоналізму та належного ставлення до роботи є державні й громадські відзнаки: Диплом Фонду імені Володимира Кузя (1996); Подяка НОК України (2011); Почесні грамоти та відзнаки Міністерства у справах сім’ї молоді та спорту України (2011), Державної служби молоді та спорту України (2012), НОК України (2015), Міністерства молоді та спорту України (2016), Львівської обласної державної адміністрації (2004, 2010, 2013, 2015), Львівського обласного управління Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України (2004, 2007, 2010); Медаль «За працю і звитягу» (2019); Почесна Грамота Міністерства молоді та спорту України (2021).

Вітаючи Вас з ювілеєм у цей неймовірно складний час для українського народу, який на чолі зі Збройними силами України уже 688-й день веде героїчну боротьбу за свободу і незалежність та суверенітет і цілісність нашої держави проти клятих москалів-путіністів з прогнившої наскрізь московії, перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і нам усім, мирного неба, витримки і віри в нашу неминучу Перемогу над супостатом, стійкості та міцності духу!

Звісно, як і годиться на ювілей, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові та підтримки в усьому від рідних, близьких і вихованців, поваги й щирості від колег по викладацькій роботі та тренерському цеху, студентів і усіх, хто Вас оточує, а також нових творчих звершень у педагогічній і науковій діяльності та яскравих гучних перемог Вашим учням-робінгудам, добробуту і матеріального достатку.

Народна мудрість вчить, що у 50 років життя тільки починає круто набирати обертів. Тож нехай у Вас усі ці обороти будуть наповнені крутими емоціями від усього, за що Ви беретеся і за що тільки збираєтеся взятися або давно мрієте. Нехай всі Ваші ідеї, навіть найфантастичніші, обов’язково втіляться в реалії життя і здоров’я Вас ніколи не підводить.

50 років – це ще одна кругла дата життя, але це й дата початку нового витка, який буде сповнений радості, везіння, посмішок, любові, сміху і здійснення бажань. Нехай усі мрії та все, чого Ви прагнете, здійсниться, а в домівці Вашій завжди панують мир і затишок, спокій та безтурботність. Сил, впевненості Вам і оптимізму, вірних цілей і добрих успіхів, бездоганної діяльності й гідного достатку, благополуччя в родині і світлої удачі на життєвому шляху.

У день свого ювілею Ви, безсумнівно, почуєте безліч прекрасних, теплих, щирих і добрих слів на свою адресу. Ми не будемо повторюватися, а лише скажемо, нехай в майбутньому Вас чекає все те, що побажають Вам сьогодні усі гості, які прийдуть на свято або вітатимуть Вас в будь-який інший спосіб. Нехай дні проходять мирно і безтурботно, а родичі й друзі щиро цінують і люблять Вас. Здоров’я, добра безмежно, щастя багато і поваги Вам, удачі та Божої ласки!

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний Василю Володимировичу!

Що тут сказати – кругла дата!
Ми щиро хочемо Вам побажати,
Щоб Вас минали хмари й дим,
Щоб завжди Ви були молодим.

Були, як нині, серед нас,
Щоб не схилялися в цей час,
Ні в ночі темній, ні в імлі,
На нашій змученій землі.

Сто літ живіть і не старійте,
Душею й серцем молодійте.
Любіть життя – щасливий дар,
Не знайте злоби, а ні чвар.

Хай доля Вас не полишає –
На добру путь благословляє.
Живіть в любові й без біди
Сьогодні, завтра і завжди!

Прокрутити вгору