Вітання з 50-літтям Богдану Круку!

Сьогодні, 12-го січня, свій 50-літній ювілей відзначає доцент кафедри терапії та реабілітапії Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, член Української асоціації фізичної терапії та Світової конфедерації фізичної терапії Крук Богдан Романович – висококваліфікований фахівець, автор / співавтор 30 наукових праць, серед них навчально-методичний посібник, а також справжній боєць на футбольному полі та водночас неймовірно доброзичливий, чуйний і позитивний чоловік поза ним, який вже два десятки років працює в нашому університеті.

Шановний Богдане Романовичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого закладу вищої освіти висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та подяку за багаторічну й високоефективну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу та вагомий особистий внесок у розбудову й розвиток в Україні фізичної терапії та реабілітації.

Окрема подяка за Ваше вміння поєднувати теорію з практикою. Ще будучи студентом, Ви розпочали працювати санітаром нейрохірургічного відділення Клінічної міської лікарні швидкої медичної допомоги, а отримавши диплом про вищу освіту, інструктором з лікувальної фізкультури цього ж відділення. У соцмережах Ви якось згадували, що «впродовж багатьох років пробували завести у пацієнтів все, що не заводилося, і поставити на ноги усе, що не ставилося». Нині ми однозначно можемо констатувати, що і одне, і друге вдавалося Вам доволі часто. Як кажуть у футболі, в який Ви успішно граєте й до нині, рахунок стовідсотково на Вашу користь і то з дуже великою перевагою…

В Alma mater Ви повернулися на початку нинішнього століття і працюєте до нині. За цей час пройшли шлях від викладача до доцента кафедри терапії та реабілітації, успішно захистили кандидатську дисертацію, отримали вчену ступінь кандидата наук з фізичного виховання і спорту, вчене звання – доцента та знову ж таки за Вашими словами, допомогли відкрити двері у світ фізичної терапії понад трьом десяткам магістрантів. При цьому немає жодних сумнівів, що Ваш потенціал як вченого та викладача наразі далеко не вичерпаний, а зважаючи на жагу до педагогічної та наукової діяльності, уже в найближчому майбутньому Ви досягнете нових успіхів!

Вельмишановний Богдане Романовичу, 50 років – дуже красива і кругла дата. Зазвичай, такий ювілей прийнято відзначати з великим розмахом в колі рідних, друзів та колег по роботі, аби торжество надовго запам’яталося… На жаль, нині не до подібних святкувань – уже майже два роки триває війна українського народу проти рашистів з московії, в якій ми відстоюємо свою незалежність і щасливе майбутнє нашої держави. Тож в першу чергу, вітаючи Вас у цей прохолодний зимовий день з ювілеєм, хочемо побажати Вам та й нам усім загалом якомога швидше прогнати кляту орду варварів з Богом нам даної Святої Землі та перемогти ненависного ворога-супостата!

Звісно, як прийнято на ювілей, традиційно бажаємо Вам на довгі роки й міцного-міцного здоров’я, справжнього кохання від Вашої другої половинки, любові й підтримки в усьому від рідних і близьких, щирості та поваги від колег по роботі, студентів й усіх, хто Вас оточує, нових успіхів у викладацькій діяльності та науковій роботі, а також добра, миру, достатку і процвітання у всьому.

Нехай кожен день Ваша оселя наповнюється щастям і благополуччям, а життя б’є ключем і щодня обіцяє та приносить все найкраще. Хай і серце, і душа будуть вільні від тривог, натомість сповнені великою радістю та численними позитивними переживаннями. Бажаємо Вам великих успіхів і багатьох нових досягнень в кар’єрі, а також здоров’я, достатку і бравої удачі в житті!

Сприймайте цю круглу дату, як нову сторінку, що відкриває перед Вами нові можливості, нові горизонти і нові відчуття. Цікавих Вам ідей, активності, бадьорості та прямих доріг ще як мінімум на 50 років вперед. Приголомшливих вражень, багато подорожей, спокою, гармонії, квітучої краси та море задоволень! І нехай здійсняться усі, навіть найсокровенніші мрії!

Щастя і здоров’я Вам та многая літа, шановний Богдане Романовичу,
у Ваш ювілейний день народження!

Є у житті ювілеї досить різні…
Та є одна з найкращих дат,
Коли вітають рідні й друзі,
А Вам сьогодні – рівно 50!

Хай життя Ваше квітує цвітом,
І день народження приходить знов і знов.
А доля хай дарує з кожним роком
Міцне здоров’я, щастя і любов!

Хай Мати Божа Вас оберігає
Від зла, хвороби і журби!
Нехай Господь доброти посилає
Сьогодні, завтра і завжди!

Прокрутити вгору