Понад 80 українських спортсменів підписали відкритий лист проти участі росіян і білорусів у Олімпіаді-2024

Понад 80 українських атлетів, імена яких добре відомі шанувальникам спорту і не тільки далеко за межами нашої країни, підписали відкритий лист до президента Франції Емманюеля Макрона, мера Парижа Анн Ідальго, міністерки спорту Франції Амелі Удеа-Кастері та організаторів Олімпіади 2024, в якому категорично виступають проти участі росії та білорусі в головному змаганні чотириріччя.

Наші найтитулованіші спортсмени, звертаючись до президента Франції Емманюеля Макрона, мера Парижа Анн Ідальго, міністерки спорту Франції Амелі Удеа-Кастері та організаторів Олімпіади 2024, виступають проти участі в змаганнях ХХХІІІ літніх Олімпійських ігор-2024 у столиці Франції громадян росії та білорусі, які підтримують війну проти України.

Відкритий лист українських атлетів опублікуваний на сайті Мінмолодьспорту українською, англійською та французькою мовами.

Захистіть справедливість – підтримайте українських атлетів! Напишіть пост про відкритий лист та свої аргументи, чому тим, хто підтримує війну – не місце на Олімпійських іграх.

Додайте у свій пост хештег #sign2stop

 

За матеріалами сайту mms.gov.ua

Прокрутити вгору