Юлія Коростильова, Юлія Ткач і Віталій Вергелес – найкращі спортсмени Львівщини за підсумками 2023 року

Члени виконкому Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області визначили переможцем у номінації «Найкращий спортсмен Львівщини за підсумками 2023 року» випускника Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Віталія Вергелеса, а звання переможниці у номінації «Найкраща спортсменка Львівщини за підсумками 2023 року» розділили Юлія Коростильова і Юлія Ткач, які також вищу освіту здобули у нашому закладі вищої освіти, а згодом завершили навчання в аспірантурі та успішно захистили кандидатські дисертації.

Віталій Вергелес та Юлія Ткач торік двічі визнавалися найкращими спортсменами Львівщини за підсумками окремих місяців – каноїст у травні і серпні, а борчиня у лютому і вересні. А Юлія Коростильова стала найкращою в червні, здобувши в ньому дві золоті медалі турніру стрільби кульової з пістолета на ІІІ Європейських іграх-2023, що відбулися в польському Кракові. Найвищими досягненнями Юлії Ткач і Віталія Вергелеса у минулому році було здобуття відповідно срібної і бронзової медалей чемпіонатів світу 2023 року.

Найкращими тренерами Львівщини 2023 року стали Роман Бундз та Андрій Маслюк (тренери Віталія Вергелеса), Олександр Ткач і Юрій Копитко (тренери Юлії Ткач) і Сергій Коростильов та Володимир Михайлов (тренери Юлії Коростильової).

Ректорат та увесь колектив ЛДУФК імені Івана Боберського вітають спортсменів і їхніх тренерів з високим визнанням олімпійської спільноти Львівщини та бажають їм міцного здоров’я, щастя та підкорення нових найвищих висот у спорті і перш за все завоювання медалей ХХХІІІ літніх Олімпійських ігор-2024, що відбудуться влітку нинішнього року в столиці Франції Парижі!

 

За матеріалами Відділення НОК України у Львівській області

Прокрутити вгору