У ЛДУФК відбувся навчальний курс від викладача з Польщі

Впродовж лютого – березня 2023 року на кафедрі фізичної терапії та ерготерапії Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського відбувалася онлайн начитка лекційного курсу для студентів, які навчаються за цією спеціальністю. Лектор – Роберт Трибульський – фізичний терапевт, доктор філософії, доцент медичного факультету Сілезького університету в Катовіце.

Роберт Трибульський є автором понад 40 статей та публікацій, співавтором першого на польському видавничому ринку 700-сторінкового підручника з фізичної терапії у спорті. Стажувався в клініках Канади та Німеччини, віце-президент Польського товариства мануальної медицини.

Тематичними напрямками навчального курсу були анатомо-фізіологічні особливості лімфатичної та кровоносної систем, симптоми і клінічні прояви набряків у пацієнтів та принципи застосування фізичної терапії при набряках різного походження.

Навчальний курс тривав загалом п’ять тижнів. Окрім онлайн занять, також є домовленість з доктором Робертом Трибульським про практичні заняття очно, які він буде проводити для студентів, які прослухали теоретичний курс в стінах нашого університету.

Завдяки цьому курсу наші студенти отримають нові знання та практичні навички, які зможуть застосовувати у практичній роботі.

Прокрутити вгору