У рамках проєкту Erasmus+ Наталія Павленчик і Анатолій Павленчик прочитали курси лекцій для польських студентів

У рамках проєкту викладацької мобільності Erasmus+ між Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського та Karkonoska Akademia Nauk Stosowanych (м. Єленя-Ґура, Польща) завідувачка кафедри економіки та менеджменту нашого закладу вищої освіти професорка Наталія Павленчик і доцент кафедри інформатики та кінезіології Анатолій Павленчик впродовж 22–26 квітня поточного року прочитали курси лекцій польською мовою для студентів поляків.

Тематика занять стосувалась теоретико-методологічних засад економічної ефективності туристичного бізнесу, стратегічного менеджменту, креативних і лідерських здібностей майбутніх спеціалістів сфери туризму. Лектори відзначили заінтересованість польських студентів, їх відкритість й залученість в дискусіях.

Проєкт передбачав не лише читання лекційних курсів, а й налагодження міжнародних зв’язків між викладачами. І з цим завданням наші колеги успішно справились. Упродовж тижня вони познайомились і обмінялись контактами із професорами з Польщі, Бельгії та Туреччини.

За результатами завершення проєкту лектори отримали сертифікати міжнародного зразка і запевнення партнерів щодо продовження співпраці.

Вітаємо наших колег! Це неоціненний досвід і можливість міжнародного обміну знаннями й популяризації української вищої освіти!

Прокрутити вгору