Відкриті залікові уроки студентів кафедри хореографії та мистецтвознавства ЛДУФК імені Івана Боберського

На кафедрі хореографії та мистецтвознавства (завідувач – професорка, кандидат педагогічних наук Валентина Сосіна) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського у вівторок, 23-го травня, відбулися відкриті залікові уроки студентів другого курсу факультету педагогічної освіти.

Відкриті залікові уроки студентів другого курсу факультету педагогічної освіти (декан – доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Роман Петрина) відбулися з двох дисциплін:

▶ «Теорія і методика викладання класичного танцю» (клас викладача кафедри Наталії Дідик – магістр хореографії, провідна характерна балерина Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької);

▶ «Теорія і методика викладання українського народного танцю» (клас доцента кафедри Валентини Вартовник – заслуженого працівника культури України, відмінника освіти України, методиста вищої категорії).

Присутні викладачі кафедри високо оцінили майстерність провідних фахівців кафедри, акомпаніаторів (Наталію Парфьонову та Андрія Остюка) і, звичайно, студентів, які показали свою виконавську майстерність, старання і завзятість. Приємно відзначити, що, не дивлячись на досить складний матеріал, усмішка не сходила з обличчя студентів під час виконання українського народного танцю.

Тому можна з великою вдячністю віднестись до представленої роботи, яка свідчить про правдивий патріотизм, бажання насолоджуватися танцями своєї країни і свого народу та відданість майбутній професії.

Прокрутити вгору