Вітання з 75-літтям Зіновію Петровичу Кочмарському!

Сьогодні, 10-го квітня, свій поважний 75-літній ювілей відзначає старший лаборант, а в молоді роки викладач кафедри зимових видів спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Кочмарський Зіновій Петрович – висококваліфікований і відповідальний працівник, а головне, чудовий чоловік, батько і дідусь та просто порядна, дуже спокійна, доброзичлива й комунікабельна Людина з великої літери та справжній патріот України, який працює у нашому виші вже близько двох десятків років!

Вельмишановний Зіновію Петровичу, з нагоди Вашого дуже Поважного Ювілею, Ректорат та увесь колектив університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю. Упродовж усієї трудової діяльності в нашому закладі вищої освіти Ви завжди вирізнялися своїм професіоналізмом – фахово виконували свої функціональні обов’язки і тим самим не словом, а ділом показували молоді, як саме потрібно відноситися до роботи, тим самим заслуживши авторитет й повагу як серед колег по роботі, так і серед студентів.

Окрема подяка за Ваше вміння забезпечити належним чином заняття студентів не тільки спеціалізацій кафедри зимових видів спорту, а й під час проведення, згідно з навчальним планом, лижних зборів на загальному курсі – підготувати якісні траси та в необхідній кількості справний інвентар.

Не можна не сказати й про Ваші людські якості – доброта, людяність, порядність, комунікабельність, гарний настрій, витримка, стриманість, вміння керувати своїми емоціями та створювати навколо себе позитивну ауру, а також готовність прийти на допомогу, вислухати та дати насправді мудру пораду практично з будь-якого життєво важливого питання.

Вітаючи Вас з таким красивим Ювілеєм у цей по-весняному погожий день, на жаль, ми не можемо не згадати про те, що ось уже 777-й день триває героїчна битва нашого народу проти рашистсько-путінських загарбників за свободу і незалежність та цілісність нашої держави. Тож перш за все ми хочемо побажати Вам, зрештою, як і нам усім, незламності духу, психологічної стійкості та віри в нашу неминучу, а головне, повну перемогу Збройних Сил України над клятими москалями!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, родинного затишку й простого людського щастя – любові від дружини, підтримки в усьому від дітей та якомога більше радості від онуків й поваги і щирості від колег по роботі, студентів та усіх, хто Вас оточує, а також спокійних, мирних робочих буднів і матеріального достатку.

Шановний Зіновію Петровичу, з одного боку 75 – це не так вже й багато – лише тричі по 25… Водночас 75 років життя – це солідний шлях! Втім, роки біжать, а на Вас це аж ніяк не позначається. Без найменшого перебільшення Ви все такі ж бадьорі, молоді душею й життєрадісні і позитивно налаштовані при вирішенні будь-яких проблем.

Тож будьте здорові й надалі та продовжуйте вести активний спосіб життя. Нехай енергія б’є ключем і хай не знає болю ні тіло, ні душа, нехай яскравим вогнем надії освітлюється Ваш подальший життєвий шлях, а неймовірне тепло для серця дарує любов і турботу близьких Вам людей. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся!

Бажаємо Вам жити довго і щасливо, щоб кожен Ваш новий день був схожий на диво! Хай діти й онуки приносять Вам радість, а старість забуде дорогу до Вашої хати. Живіть у здоров’ї, у щасті, у силі, а літа хай проти Вас як можна довше будуть безсилі і щоліта зозуленька хай кує Вам «многая, многая, многая літа!».

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, а в серці – світло від людської вдячності. Ще раз бажаємо Вам міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, щонайменше аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многії і благії літа!

З ювілеєм Вас, шановний Зіновію Петровичу!
І нехай Господь береже Вас, усіх Ваших рідних та близьких
і нашу рідну Неньку Україну!

Вам 75! Не так уже й багато –
Всього лиш 25 після 50…
Тож зичимо у це прекрасне свято,
Як в юності, міцніти і рости.

Ніхто не знає, що чекає завтра.
Зірки, хоч відають, мовчать на видноколі.
Тож проживіть усі прекрасні дні
По вінця повні у щасливій долі!

Нехай Вам легко сходить час робочий
Й спокійні будуть Ваші вихідні.
Хай щастям сяють Ваші добрі очі
І сонцем радують всі дні!

Прокрутити вгору