Вітання з ювілеєм Марії Модь!

Сьогодні, 10-го квітня, свій ювілей відзначає дуже хороша та добропорядна, завжди привітна і чуйна Людина з великої літери та по-справжньому прекрасна в усіх значеннях цього слова Жінка, а окрім того, чудова дружина й мати – Модь Марія Пилипівна – фахівець першої категорії відділу кадрів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, яка працює в нашому закладі вищої освіти вже понад три десятиліття.

Шановна Маріє Пилипівно, у цей по-справжньому теплий весняний день, з нагоди Вашого прекрасного ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе висококваліфікованим фахівцем – завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому професіоналу своєї справи, виконуєте функціональні обов’язки. При цьому завжди ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в других авторитет та повагу.

Окрема подяка за вірність нашому закладу вищої освіти, який, напевне, став для Вас другою домівкою. Влаштувавшись на роботу в Львівський державний, тоді ще інститут фізичної культури одразу по завершенні середньої школи, Ви працюєте в ньому до сьогодення, а це немало-небагато – більше тридцяти років. Тож без найменшого перебільшення, нині просто неможливо без Вас уявити, як команду відділу кадрів, так і загалом колектив нашого університету.

На превеликий жаль, наша рідна держава нині переживає неймовірно важкі часи – ось уже 777-й день Збройні Сили України і увесь наш народ ведуть героїчну боротьбу проти рашистсько-фашистських загарбників з проклятого усім демократичним світом болота московії. Тож вітаючи Вас з Ювілеєм, в першу чергу від усієї душі хочемо Вам, зрештою як і усім нам, побажати міцності й сили духу, мирного неба над головою та якомога швидшої, а головне, повної перемоги на фронті над москалями!

Звісно, у день Вашого ювілею, традиційно для подібних дат, бажаємо Вам й на багато-багато років міцного здоров’я, простого жіночого щастя – любові та підтримки в усьому від чоловіка, доньки і сина, щирості й поваги від колег по роботі та усіх, хто Вас оточує, цікавої роботи і водночас спокійних трудових буднів, матеріального достатку й добробуту, а також невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. А ще бажаємо Вам неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення і превеликої любові до різнобарвних сторін земного життя! А також – вдалих днів, хороших новин, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Нехай сьогодні все буде так, як Ви мрієте – за вікном буде прекрасна погода, а у Вас чудовий настрій! Нехай все те, що сьогодні побажають Вам гості, обов’язково збудеться і Ваше життя наповниться світлом, щастям і добротою! Нехай сьогодні не змовкають поздоровлення і тости, нехай у Вашу честь звучать вірші та пісні! Нехай у житті буде багато усмішок, сонячного світла, тепла і радості, а у Вашому домі завжди живе щастя!

Нехай кожна приємна миттєвість надихає Вас до щирих посмішок і радісних почуттів. Нехай кожна близька і дорога людина стає для Вас джерелом мотивації і натхнення. Нехай кожна сторінка у Вашому житті буде цікавою і особливою завдяки цінностям, вчинкам та мріям. Нехай здійснюються всі Ваші побажання й очікування. Нехай яскравими і насиченими будуть усі подальші роки Вашого життя!

Щоденної Вам Ангельської опіки та многая літа, шановна Маріє Пилипівно!

Щиро вітаємо Вас зі святом урочистим,
Дякуємо Богу, що Ви є на землі.
Хай над Вами небо буде чисте,
Радісно на серці, повно на столі.

Хай життя квітує цвітом,
І день народження до Вас приходить знов і знов,
А доля хай дарує з кожним роком
Міцне здоров’я, щастя і любов!

Хай стелиться життя розмаєм
І хилить щастя повен цвіт.
Ми від душі Вам бажаєм
Здоров’я міцного і многая літ!

Хай Мати Божа Вас оберігає
Від зла, хвороби і журби!
Нехай Господь доброти посилає
Сьогодні, завтра і завжди!

Прокрутити вгору