Вітання з ювілеєм Наталії Іванівні Степанченко!

Сьогодні, 29-го березня, ювілей відзначає професорка кафедри педагогіки та психології Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, докторка педагогічних наук, Відмінниця освіти України, авторка / співавторка понад 100 наукових та навчально-методичних праць, серед них монографія та дев’ять навчально-методичних посібників – Степанченко Наталія Іванівна – висококваліфікований фахівець, багаторазова медалістка чемпіонатів світу і Європи з плавання на відкритій воді серед ветеранів та прекрасна дружина, мати й бабуся, яка працює у нашому виші вже майже пів століття.

Шановна Наталіє Іванівно, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу, упродовж якої Ви, завершивши з відзнакою навчання в нашому тоді ще інституті, а нині університеті, одразу почали в ньому працювати викладачем кафедри плавання, а успішно закінчивши навчання в аспірантурі та захистивши кандидатську дисертацію, перейшли на кафедру педагогіки і психології, на якій працюєте до нині. За цей час Ви пройшли шлях від викладача до професора, успішно захистивши докторську дисертацію, майже два десятки років очолювали кафедру на посаді завідувачки та зарекомендували себе, як справжній професіонал своєї справи, для якого немає секретів у підготовці молодих фахівців і науковців нашої галузі, тим самим заслуживши авторитет та повагу як серед колег по роботі, так й у середовищі студентів.

Окреме спасибі за Ваші прекрасні спортивні досягнення на змаганнях континентального і планетарного рівнів з плавання на відкритій воді серед ветеранів. Адже тим самим Ви не тільки славите Україну, наш край та наш університет, а й служите наочним прикладом, як для молоді, так і для нас усіх, того, що здоровий спосіб життя дозволяє практично в будь-якому віці бути успішною людиною.

Вельмишановна Наталіє Іванівно, вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм, на превеликий жаль, ми не можемо не згадати, що ось уже 765-й день триває героїчна війна українського народу проти путінсько-фашистських загарбників з проклятого усім цивілізованим світом кацапстану за свободу і незалежність та суверенітет і цілісність нашої Держави. Тож перш за все бажаємо Вам, як зрештою і усім нам, мирного неба над головою, сили духу, психологічної стійкості й витримки, а також віри в якомога швидшу, а головне, повну перемогу Збройних Сил України над москальською ордою нелюдів!

Звісно, як годиться на ювілей, тим паче такий поважний і прекрасний, від усієї душі хочемо також Вам побажати на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, любові й підтримки в усьому від чоловіка, доньки, зятя та онука, родинного щастя і затишку, щирості й поваги від усіх, хто Вас оточує, нових успіхів у педагогічно-викладацькій і науковій діяльності, а також спокійних робочих буднів та матеріального достатку й добробуту.

Наталіє Іванівно, у Вас сьогодні прекрасний, благословенний Всевишнім ювілей, коли мудрості вже не позичати, а досвід просто зашкалює. При цьому тіло ще бадьоре і достатньо молоде, а душа сповнена любові та співпереживання. Бажаємо Вам ще раз дуже міцного здоров’ячка, аби його вистачило до столітнього ювілею, а також сили та волі, щоб зміцнювали Вас фізично і духовно. Нехай життя грає всіма фарбами веселки та дарує Вам прекрасні дні, в яких не буде поспіху, стресів, тривог, а будуть тільки сонце тепле, небо бездонне, ліс і поле в ніжній зелені, де лагідний вітерець цілує Вас та обіймає!

Так, років прожито Вами чимало, але прожиті вони з гідністю і користю. Озирніться і полюбуйтеся плодами своєї праці, погляньте на щасливі посмішки чоловіка, доньки, зятя й онука, на тепле й затишне помешкання. Найголовніше багатство – Сім’я і Родина – у Вас є! Залишається тільки побажати стабільності, міцних нервів і менше втоми. І нехай, звичайно ж, біда й горе оминають Вас десятою дорогою.

Бажаємо Вам неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення і превеликої любові до різнобарвних сторін земного життя! А також – вдалих днів, хороших новин, приємних подій та невичерпного оптимізму! Нехай кожна приємна миттєвість надихає Вас до щирих посмішок і радісних почуттів. Нехай кожна близька і дорога людина стає для Вас джерелом мотивації і натхнення. Нехай кожна сторінка у Вашому житті буде цікавою і особливою завдяки цінностям, вчинкам та мріям. Нехай здійснюються всі Ваші побажання й очікування. Нехай яскравими і насиченими будуть усі подальші роки Вашого життя!

З ювілеєм Вас і многая літа, шановна Наталіє Іванівно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа оберігають Вас і Ваших рідних й близьких
та нашу одну на всіх Неньку Україну!

Зупинити час ніщо не в змозі
І шумить ліс, і цвіте сад.
На сонячнім Вашім порозі
З’явилось цілих надцять літ.

Ваш ювілей – важлива дата
Про це зараз пам’ятать не слід,
А ліпше щиро побажати
Щастя, здоров’я і довгих літ.

Щоб життя завжди було у мирі
В колі близької сім’ї,
Нехай пісні чудові й щирі
Вам в гаю прошепочуть солов’ї.

Ваш ювілей – це зовсім небагато,
Дуже щаслива і гарна пора.
Бажаємо Вам у родинне свято
Довгих років радості й добра.

Нехай над Вами буде блакитне небо,
Не залишать сили на путі.
І живіть стільки, буде скільки треба,
Гордо ступайте у житті.

Нехай Вам сонечко світить, а серце співає,
Нехай печаль дороги до серця не знає.
Нехай щастя буде у Вашому домі,
І радість нехай з Вами буде завжди.
Здоров’я міцного і справедливої долі
Нехай Господь Бог дає Вам на довгі роки!

Прокрутити вгору