Національний антидопінговий центр України представив свою Стратегію розвитку до 2028 року

Представлення Стратегії Національного антидопінгового центру України відбулося у середу, 27-го березня поточного року, в Києві, у Національному університеті фізичної культури і спорту України. У засіданні взяли участь Президент Національного Олімпійського Комітету України, олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт та заступник Міністра молоді та спорту України, Голова Наглядової ради НАДЦ Андрій Чесноков.

У ході заходу заступник Міністра молоді та спорту України, Голова Наглядової ради НАДЦ Андрій Чесноков наголосив на важливості проведення ефективної антидопінгової роботи в нашій державі. Адже це стосується не лише чистого спорту, а й міжнародних зобов’язань, передбачених відповідними Конвенціями Ради Європи та ЮНЕСКО, підписантом яких є наша країна.

«Презентація Стратегії розвитку Національного антидопінгового центру на п’ятирічний період – це якраз добра нагода зібратися всім, хто причетний до спорту, хто опікується організацією спортивного руху і підготовкою наших спортсменів, та відверто поговорити про боротьбу з допінгом на рівні держави», – відзначив Андрій Чесноков.

Окремо він підкреслив важливість розробки та ухвалення Стратегії розвитку НАДЦ, оскільки мова йде про необхідні зміни, нові підходи в організації і проведенні антидопінгової роботи в нашій країні.

У заході, окрім Президента Національного Олімпійського Комітету України Вадим Гутцайт і заступника Міністра молоді та спорту України, Голови Наглядової ради НАДЦ Андрія Чеснокова, також взяли участь депутати Верховної Ради України, які опікуються питаннями розвитку фізичної культури і спорту, керівники національних спортивних федерацій з олімпійських видів спорту, а також члени Наглядової ради, Номінаційного комітету та інших робочих органів, які створено з метою забезпечення діяльності НАДЦ.

 

За матеріалами mms.gov.ua

Прокрутити вгору