Вітання з ювілеєм Наталії Пугач!

Сьогодні, 28-го квітня, ювілей відзначає доцент кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат наук з фізичної культури і спорту, майстер спорту з художньої гімнастики, автор / співавтор понад 50-ти навчально-методичних і наукових праць та двох методичних рекомендацій – Пугач Наталія Віталіївна – доброзичлива, завжди привітна і чуйна людина та по-справжньому прекрасна в усіх значеннях цього слова жінка, яка вже понад чверть століття працює в нашому закладі вищої освіти!

Шановна Наталіє Віталіївно, у цей святковий весняний день, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого вишу висловлюють Вам свої низько уклінні вітання і щиросердечну подяку за багаторічну сумлінну працю. У наш університет Ви поступили на навчання одразу по завершенні середньої школи, а отримавши диплом про вищу освіту та успішно закінчивши аспірантуру, розпочали працювати викладачем. За понад чверть століття Ви захистили дисертацію, отримали наукову ступінь кандидата наук з фізичного виховання і спорту та вчене звання доцента. Та головне, Ви завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому висококласному фахівцю, виконуєте свої функціональні обов’язки – і як педагог-викладач, і як науковець. При цьому ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в других авторитет та повагу.

Не полишає Вас і безмежна любов до спорту, а найкращим свідченням цьому є той факт, що Ви вже багато-багато років успішно поєднуєте викладацьку діяльність з тренерською роботою. Більше того, свій сьогоднішній ювілей Ви зустрічаєте не за святковим столом, а в спортивному залі, готуючи своїх вихованок до Чемпіонату України з художньої гімнастики, який завтра розпочинається у Києві. Тож можна не сумніватися, що чи не найкращим подарунком до ювілею для Вас буде гарний виступ дівчат на головному змаганні року національного рівня.

На превеликий жаль, шановна Наталіє Віталіївно, у день Вашого красивого ювілею ми не можемо не згадати, що нині український народ переживає неймовірно важкі часи – ось уже 795-й день Збройні Сили України ведуть героїчну боротьбу проти рашистсько-фашистської орди варварів з московії. Тож вітаючи Вас з Ювілеєм, в першу чергу від усієї душі хочемо Вам, як і усім нам, побажати сили духу й психологічної стійкості та мирного неба над головою і якомога швидшої, а головне, повної нашої Перемоги на фронті над москалями!

Звісно, від усієї душі бажаємо Вам й на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, справжньої любові та максимальної підтримки в усьому від чоловіка Олександра, доньки Анастасії та сина Євгена і сімейного затишку. Бажаємо поваги і щирості від колег по роботі, студентів, друзів та усіх, хто Вас оточує, достатку й добробуту, а також плідних і цікавих, але водночас спокійних трудових буднів й нових творчих успіхів у педагогічно-викладацькій і науковій діяльності та тренерській роботі.

Вельмишановна Наталіє Віталіївно, у цей святковий день хочемо Вам побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і обов’язкового їх здійснення в реаліях життя! Хай кожен новий день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Ще раз гарного Вам здоров’я і позитивного духу, багато-багато щасливих днів і максимальних порцій бадьорого настрою. А ще нехай з Вами завжди будуть поряд рідні й близькі, приносячи у Ваш будинок незабутні емоції, затишок та душевну теплоту!

Усі заповітні Ваші мрії нехай здійсняться в цей ювілей, нехай багато світлих подій його супроводжують, щоб Ви були щасливою по життю! А вік нехай залишається лише цифрою в паспорті, нехай душею веселої дитини та серцем закоханої юності живе, як і раніше, Ваша натура! Нехай яскраві фарби життя не тьмяніють, нехай Вами керує любов, а доля щодень дарує Вам безліч приводів для радості і щастя!

Нехай сьогодні все буде так, як Ви мрієте – за вікном буде прекрасна погода, а у Вас чудовий настрій! Нехай все те, що сьогодні Вам побажають, обов’язково збудеться і Ваше життя наповниться світлом, щастям і добротою! Нехай сьогодні не змовкають поздоровлення і тости, нехай у Вашу честь звучать вірші та пісні! Нехай у житті буде багато усмішок, сонячного світла, тепла і радості, а у Вашому домі завжди живе щастя!

З Ювілеєм Вас та многая літа, шановна Наталіє Віталіївно!
І нехай Господь та Матінка Божа бережуть Вас
і Ваших рідних та нашу Неньку Україну!

Бажаємо щастя, океан любові,
Моря удачі, радості, тепла.
Озера доброти і зливи грошей,
На серці завжди квітне хай весна.

Краса і молодість хай будуть вічні,
І кожна мить приносить позитив.
Нехай не буде смутку на обличчі,
У ювілей – мільйон чарівних слів!

Хай кожна мить життя буде чудова,
Несе кохання та букетик мрій
І, як веселка різнокольорова,
Буде повна яскравіших подій.

Нехай щоденно Вам дарують квіти,
Хай компліменти сипляться для Вас.
Хай буде сотня приводів радіти,
Носити посмішку замість усіх прикрас!

Прокрутити вгору