Вітання з ювілеєм Світлані Криштанович!

Сьогодні, 23-го березня, ювілей відзначає професор кафедри педагогіки та психології Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат наук з державного управління, доктор педагогічних наук, автор / співавтор близько 200 наукових і навчально-методичних праць, серед них чотири монографії, два навчальних посібники – Криштанович Світлана Володимирівна – завжди привітна, доброзичлива і чуйна Людина з великої літери, чудова дружина й мати та по-справжньому красива в усіх значеннях цього слова правдива Жінка!

Шановна Світлано Володимирівно, у цей прекрасний весняний день, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої низько уклінні вітання і щиросердечну подяку за вагомий особистий внесок у підготовку молодих спеціалістів галузі й багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе висококваліфікованим фахівцем – завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому професіоналу своєї справи, виконуєте функціональні обов’язки і наочно показуєте, як потрібно відноситися до роботи. При цьому завжди ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до працівників університету, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в інших авторитет та повагу.

Окреме спасибі за сумлінну роботу на посаді керівника курсів підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти», а також за Вашу громадянську позицію і волонтерську діяльність – з перших днів повномасштабного вторгнення москалів на нашу землю, Ви є членом робочої групи «Консультативно-координаційні центри при РВА ЛОВА» та у вільний від основної роботи час волонтерите в центрі «Медико-психологічна допомога». Ви є прекрасним прикладом любові до Вітчизни та безкорисного служіння своєму народу в цей неймовірно важкий час для нашої Неньки України. Підтвердженням цього є й Ваші державні відзнаки: Подяка Львівської обласної державної адміністрації, Подяка Міністерства освіти і науки України, Подяка Львівської обласної ради.

Тож вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм, ми перш за все бажаємо Вам, як зрештою і нам усім, спокійного та мирного неба, сили духу й незламності, терпіння і психологічної стійкості та якомога швидшої, а головне, повної перемоги наших рідних Збройних Сил України над клятим і ненависним усьому цивілізованому світу режимом кремля і «русскім міром»!

Звісно, як годиться на ювілей, від усієї душі бажаємо Вам й на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, вірного кохання від чоловіка, справжньої любові та максимальної підтримки в усьому від доньки й сина, сімейного затишку і достатку та поповнення найближчим часом у родині і, як наслідок, отримання статусу тещі, свекрухи й бабусі. Бажаємо поваги і щирості від друзів, колег по роботі, студентів та усіх, хто Вас оточує, а також плідних і цікавих, але водночас спокійних трудових буднів та нових творчих успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності й науковій роботі.

Вельмишановна, Світлано Володимирівно, у цей святковий день хочемо Вам побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і обов’язкового їх здійснення! Хай кожен новий день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Ще раз гарного Вам здоров’я і позитивного духу, багато-багато щасливих днів і максимальних порцій бадьорого настрою. А ще нехай з Вами завжди будуть поряд рідні й близькі, приносячи у Ваш будинок незабутні емоції та душевну теплоту.

Бажаємо, щоб кожен Ваш новий день починався з радісної усмішки, ласкавого погляду найрідніших і занять фізичними вправами! Аби щоденно у Вас був гарний настрій і Ви завжди оцінювали ту чи іншу ситуацію з позитивної сторони в будь-яку погоду і пору року, незважаючи ні на які життєві проблеми. Нехай прожиті роки будуть не відміткою віку, а всього лише стажем мудрості та досвіду. І нехай поруч з Вами завжди ходить удача і для Вас постійно світить сонце щастя та добра!

Нехай кожна приємна миттєвість надихає Вас до щирих посмішок і радісних почуттів. Хай кожна близька і дорога людина стає для Вас джерелом мотивації і натхнення. Нехай кожна сторінка у Вашому житті буде цікавою і особливою завдяки цінностям, вчинкам та мріям. Хай здійснюються всі Ваші побажання й очікування. Нехай яскравими і насиченими будуть усі подальші роки Вашого життя, а горе і негаразди завжди обходять Вас далекою стороною, а вже прожиті роки згадуються з теплотою. Щастя безмежного, довголіття й добра та щоб кожна мить життя була ненудна – більше сил, енергії, терпіння, всіх планів і бажань виконання, як можна більше днів, наповнених любов’ю та турботою близьких і друзів. Щомиті будьте бадьорими та ніколи не сумуйте – живіть, що називається, на усі сто!

Хай Матінка Божа Вам всяк час помагає, а незгоди й невдачі Вашу хату минають зі швидкістю світла. Бажаємо не знати бід, смутку й печалі. І нехай іще багато-багато літ Вас щоденно надихають світлі далі та широкомасштабні нові проекти в різних галузях життя. Нехай здоров’я і щастя будуть з Вами завжди у змові та поруч. Сонця, неба, достатку Вам і, звичайно, любові! Нехай все у житті складається виключно за Вашим сценарієм зі щасливим фіналом!!!

Щоденної Вам Ангельської опіки та многая літа, шановна Світлано Валеріївно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа оберігають Вас і Ваших рідних
й близьких та нашу Неньку Україну!

Щиро вітаємо зі святом урочистим,
Дякуємо Богу, що Ви є на землі.
Хай над Вами небо буде чисте,
Радісно на серці, повно на столі.

Хай життя квітує цвітом,
І день народження приходить знов і знов,
А доля хай дарує з кожним роком
Міцне здоров’я, щастя і любов!

Хай стелиться життя розмаєм
І хилить щастя повен цвіт.
Ми від душі Вам бажаєм
Здоров’я міцного і многая літ.

Хай оминають Вас тривоги,
Хай Бог дасть щастя на путі,
Хай світла й радісна дорога
Щасливо стелиться в житті!

Хай Мати Божа Вас оберігає
Від зла, хвороби і журби!
Нехай Господь доброти посилає
Сьогодні, завтра і завжди!

Прокрутити вгору