Вітання з ювілеєм Федорович Оксані Богданівні!

Сьогодні, 30-го січня поточного року, свій ювілей святкує доцент кафедри терапії та реабілітації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, авторка / співавторка понад 40-ка наукових статей, член Української Асоціації фізичної терапії – Федорович Оксана Богданівна – висококласний фахівець, який впродовж усієї своєї професійної діяльності чудово поєднує теорію з практикою, а ще доброзичлива, завжди привітна і чуйна та по-справжньому прекрасна в усіх значеннях цього слова жінка, яка працює в нашому виші вже близько двох десятиліть!

Шановна Оксано Богданівно, у цей прохолодний, передостанній день другого місяця зими, з нагоди Вашого прекрасного ювілею Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої низько уклінні вітання і щиросердечну подяку за сумлінну педагогічну діяльність та наукову працю. Ви завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому професіоналу, виконуєте свої функціональні обов’язки. При цьому ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в інших авторитет та повагу.

Окреме спасибі за заснування і високоефективну роботу в громадських організаціях «Стимул» та «ГАР», в яких Ви разом зі своїми однодумцями високоефективно займаєтеся реабілітаційною і рекреаційною діяльністю неповносправних, організовуєте для них табори активної реабілітації тощо. Тим самим Ви власним прикладом наочно демонструєте студентам, як необхідно поєднувати теорію з практикою та як слід втілювати у реалії життя знання, вміння й навички, набуті в процесі навчання у виші.

Вітаючи Вас з нинішнім ювілеєм, на превеликий жаль, ми не можемо забути, що нині український народ переживає неймовірно важкі часи – ось уже 706-й день Збройні сили України ведуть героїчну боротьбу проти рашистсько-фашистської орди варварів з московії. Тож вітаючи Вас з Ювілеєм, в першу чергу від усієї душі хочемо Вам, як зрештою і усім нам, побажати Мирного Неба над головою, психологічної стійкості та міцності духу і якомога швидшої, а головне, повної нашої Перемоги над клятими москалями!

Звісно, як годиться на ювілей, від усієї душі бажаємо Вам й на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, справжньої любові та максимальної підтримки в усьому від чоловіка й синів, родинного затишку, а ще в недалекому майбутньому отримати статус свекрухи і стати бабусею! Бажаємо й поваги і щирості від друзів та усіх, хто Вас оточує, достатку й добробуту, а також плідних і цікавих, але водночас спокійних трудових буднів й нових творчих успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та науковій роботі.

Також у цей святковий день хочемо Вам побажати щасливого сьогодні та радісного завтра, красивих мрій і обов’язкового їх здійснення в реаліях життя! Хай кожен новий день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Ще раз гарного Вам здоров’я та позитивного духу, багато-багато щасливих днів і максимальних порцій бадьорого настрою.

Нехай всі заповітні мрії здійсняться в цей ювілей, нехай багато світлих митей його супроводжують, щоб Ви були щасливою по життю. А вік нехай залишається лише цифрою в паспорті. Нехай душею веселої дитини та серцем закоханої юності живе, як і раніше, Ваша натура. Нехай яскраві фарби життя не тьмяніють, нехай Вами керує любов, а доля щодень дарує Вам безліч приводів для радості і щастя!

Робіть все, що Вам подобається, тіштеся й радійте, коли серце того зажадає і при цьому завжди залишайтеся при повній бадьорості. Нехай наступні роки життя відкриють для Вас нову епоху віку без зайвих обов’язків, але з повними правами на щастя і відпочинок. А ще бажаємо Вам неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення і превеликої любові до різнобарвних сторін земного життя. А також – вдалих днів, хороших новин, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Нехай кожна приємна миттєвість надихає Вас до щирих посмішок і радісних почуттів. Нехай кожна близька і дорога людина стає для Вас джерелом мотивації і натхнення. Нехай кожна сторінка у Вашому житті буде цікавою і особливою завдяки цінностям, вчинкам та мріям. Нехай здійснюються всі Ваші побажання й очікування. Нехай яскравими і насиченими будуть усі подальші роки Вашого життя. І нехай з Вами завжди будуть поряд рідні й близькі, приносячи у Ваш будинок незабутні емоції, затишок і душевну теплоту!

З Ювілеєм Вас та многая літа, шановна Оксано Богданівно!
І нехай Господь та Матінка Божа бережуть Вас і Ваших рідних та нашу Неньку Україну!

Бажаємо щастя, океан любові,
Моря удачі, радості, тепла.
Озера доброти і зливи грошей,
На серці завжди квітне хай весна!

Краса і молодість хай будуть вічні,
І кожна мить приносить позитив.
Нехай не буде смутку на обличчі,
У ювілей – мільйон чарівних слів!

Хай кожна мить життя буде чудова,
Несе кохання та букетик мрій
І, як веселка різнокольорова,
Буде повна яскравіших подій!

Нехай щоденно Вам дарують квіти,
Хай компліменти сипляться для Вас.
Хай буде сотня приводів радіти,
Носити посмішку замість усіх прикрас!

Хай Мати Божа Вас оберігає
Від зла, хвороби і журби.
Нехай Господь доброти посилає
Сьогодні, завтра і завжди!

Прокрутити вгору