Вітання з ювілеєм Галині Якубовській!

Сьогодні, 26-го квітня, ювілей відзначає провідний фахівець відділу кадрів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Якубовська Галина Михайлівна – добросовісний та відповідальний професіонал своєї справи, а головне, справжня красуня, дуже добра і неймовірно чуйна Людина та прекрасна в усіх значеннях цього слова Жінка, яка працює в нашому закладі вищої освіти уже майже третину століття!

Шановна Галино Михайлівно, у цей сонячний, хоча й прохолодний весняний день, з нагоди Вашого ювілею Ректорат і увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за Вашу багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви завжди максимально фахово, як кажуть, згідно із буквою закону, виконуєте свої посадові обов’язки, при цьому виявляючи дисциплінованість та доброзичливість у стосунках, як з працівниками нашого закладу вищої освіти, так й студентами. Окрема подяка за рідкісне у наш час Ваше вміння завжди заряджати позитивною енергією інших. Тим самим Ви заслужили авторитет і повагу усього колективу нашого університету, влившись у який одразу по завершенні навчання в школі, Ви працюєте в ньому до нині.

На превеликий жаль, вітаючи Вас з ювілеєм, ми не можемо не згадати про те, що ось уже 793-й день увесь український народ самовіддано веде дуже важку героїчну боротьбу з оскаженілою ордою диких варварів із московії за свою свободу й незалежність та цілісність і суверенітет нашої держави. Тож в першу чергу бажаємо Вам і Вашим рідним та, зрештою, й нам усім також мирного неба і якомога швидшої й такої жаданої, а головне, повної перемоги над ненависним ворогом! Звісно, бажаємо й на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, любові й підтримки в усьому від чоловіка та сина, поваги і щирості від друзів, близьких, колег по роботі й усіх, хто Вас оточує, нових успіхів у трудовій діяльності, а також достатку й добробуту.

Зичимо Вам любові й добра, натхнення та сил і прекрасного самопочуття! Будьте щомиті щасливою людиною й цінуйте життя як найбільший, безцінний дарунок від Бога! Хай здоров’я міцне і наснага душі ніколи в житті Вас не покинуть. Нехай зникнуть назавжди невдачі і сум, хай у щасті літа Ваші линуть. Нехай доля до Вас завжди прихильною буде і на зустрічі теплі хай буде багата.

Нехай і сьогодні, і упродовж наступні не один десяток років, вельмишановна Галино Михайлівно, все станеться так, як Ви мрієте: за вікном буде прекрасна погода, а у Вас – не менш чудовий настрій та відмінне самопочуття! Нехай все те, що сьогодні побажають Вам рідні й друзі, обов’язково збудеться і Ваше життя наповниться світлом, щастям та добротою! Нехай у Вашому житті завжди буде багато-багато усмішок, душевного тепла й щирої радості! І нехай у Вашому домі завжди живе любов, взаєморозуміння та просте людське щастя!

Також бажаємо Вам ніколи не мінятися, а залишатися собою та ніколи не працювати, а займатися улюбленою справою, не існувати, а по-справжньому жити, не чекати свят, а радіти кожному прожитому дню! Нехай в душі не згасає бажання заражати оптимізмом, драйвом і життєрадісністю оточуючих Вас людей! Живіть завжди енергійно, мелодійно і смачно у всіх сенсах цього слова! Нехай все, що задумали, обов’язково здійсниться і хай Ваше життя тече, як повна ріка і нехай Надія, Віра та Любов завжди супроводжують Вас!

З Ювілеєм Вас і многая літа, шановна Галино Михайлівно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа щоденно оберігають Вас і Ваших рідних й близьких
та нашу рідну Україну!

Кажуть, що на ювілей
Жінка знов цвіте, мов сад!
Втім, як бачимо усі,
Ви завжди у всій красі!

Вас з нагоди ювілею
Ми віншуєм, як лілею.
І здоров’я Вам міцного
Ще й всіляких благ до нього.

Зичимо, аби й надалі
Разом з нами працювали.
І здобутків Вам рясних
Та достатку повен міх.

А в кінці ми Вам бажаєм,
Щоб життя здавалось раєм.
Хай багато ясних літ
Вам дарує щедро світ!

Прокрутити вгору